18.05.2021, 09:23
RETSEPT | Pehme põhja ja krõbeda karamellikattega Tosca koogid rabarberiga
(1)Pehme põhja ja krõbeda karamellimaitselise kattega kook on mõnus kohe ahjusoojalt, aga muutub õhukindlalt suletavas karbis hoituna järgmiseks päevaks veelgi mahlasemaks. Kogus 8 tükki.
FOTO:
Koostisosad:
BISKVIIDITAINAS
- 500 g Rabarber
- 100 g Või
- 3 tk Muna
- 1.5 dl Suhkur
- 3 dl Nisujahu
- 1 tl Küpsetuspulber
- 1 tl Vanillsuhkur
- 0.5 dl Piim
KATE
- 100 g Või
- 1 dl Suhkur
- 1 tl Vanillsuhkur
- 100 g Mandlilaastud
- 1.5 dl Nisujahu
- 0.5 dl Rõõsk koor 35%
Muidu väga magus Tosca saab siin koogis rabarberist mõnusalt hapukat leevendust.