2. Rulli lehttainas õhemaks ja lõika nii suurteks neljakandilisteks tükkideks, et need õunale ümbrikuna
ümber ulatuksid. Veereta õunu veel suhkrus ja kaneelis ning aseta tainaruutude keskele. Mähi õunad nurkadest üles tõstes tainasse ja kinnita tainas puutikuga. Määri munaga ja küpseta ahjus, kuni õunad on küpsed ja tainas kuldkollane. Serveeri koos “Ingli kastmega”.

3. Selleks vahusta munakollased suhkruga heledaks vahuks. Lisa jahu. Kuumuta koor koos pooleks lõigatud vanillikauna ja riivitud sidrunikoorega keemiseni ning tõsta siis tulelt. Nirista pool kogust kuuma koort kogu aeg segades munakollastele, kalla munakollasesegu potti järelejäänud koore hulka ning pane uuesti kuumenema. Sega kogu aeg, kuni kaste on paksenenud. Keema ei tohi lasta! Jahuta ja serveeri koos õuntega.