2. Koori ja tükelda peedid. Püherda need oliiviõlis ning küpseta 200-kraadises ahjus soovitud küpsuseni. Seejärel lisa kuumadele peedilõikudele peeneks hakitud küüslauk, maitse järgi soola ja mett ning jäta ootele.

3. Tükelda verikäkk 1 cm paksusteks ratasteks ning prae pannil õlis pealt krõbedaks. Jäta ootele.

4. Sega sügavas kausis kastmeks oliiviõli, sidrunimahl ja soovi korral sinep ning sega ühtlaseks. Timmi maitse paika soola, pipart ja suhkrut kasutades.

5. Seejärel puhasta avokoaado ja tükelda see kastme hulka. Lisa õhukesed fenkoliviilud, rebi hulka salatilehed ning sega ettevaatlikult kõik läbi. Tõsta salat serveerimisvaagnale, lisa jahtunud läätsed, verikäkiviilud, maitsestunud peediviilud ning puista peale granaatõunaseemned. Serveeri kohe.

HEA TEADA!
Granaatõunaseemnete asemel sobivad siia salatisse hästi ka pohlad.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid