2. Jäta segu mõneks tunniks külmikusse maitsestuma ja tahenema. Laota lihamass küpsetuspaberiga kaetud lauale ja vormi 1–1,5 cm paksuseks ühtlaseks kihiks. Lõika noaga võrdseteks portsjoniteks. Puista liha peale peeneks hakitud peterselli, aseta iga portsjontüki peale mõned pikad aedoad ning keera siis tihedalt rulli.

3. Aseta vähese õliga määritud ahjuvormi nii, et tükkide vahele jääks parajalt ruumi. Paiguta roa ligi veel mõned tomatid või paprikaviilud ja küpseta 220-kraadises ahjus 10 minutit. Alanda kuumus 180 kraadini ning küpseta 15 minutit.

4. Eemalda roog ahjust ja lase mõni minut fooliumi all järelküpseda. Serveeri ürdirohke kuskussi, bulguri või kinoaga.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid