02.05.2013, 12:30
Laimine krevetisupp
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 450 g Kuningkrevett
- Kanapuljong või
- 1 l Vesi
- 3 vart Sidrunhein
- 10 tk Laimileht
- Šampinjon või
- 1 peotäis Seened (konservist)
- 3 sl Kalakaste
- 4 sl Laimimahl
- 2 sl Roheline sibul (hakitud)
- 1 sl Koriander (lehed)
- 4 kauna Tšilli
- Sool
- Must pipar
Puhasta krevetid. Koored pese külma veega ning pane suurde potti koos puljongi või veega. Lase keema tõusta. Lisa potti purustatud sidrunheinad ja pooled laimilehtedest. Keeda väikesel tulel 5–6 minutit, kurna. Vala puljong teise potti ja lase uuesti keema. Pane juurde krevetid ja seened. Keeda, kuni krevetid muutuvad roosaks. Maitsesta segades kalakastme ja laimimahlaga ning lisa hakitud roheline sibul, koriander, tšilli, ülejäänud laimilehed, sool ja pipar.