05.03.2012, 16:43
Pomeli-suitsulõhesalat
Kirkalt värske salat, mis mõjub nagu tervistav kümblus.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 1 tk Sibul
- Õli
- Või
- 0.5 tk Pomel
- 1 tk Avokaado
- 150 g Külmsuitsulõhe
- 2 peotäit Salat (valik värskeid lehti)
KASTE
- 3 spl Õli
- 1.5 spl Laimimahl
- 1 tl Sinep (mahe)
- 0.5 tl Mesi
Sega omavahel kastmeained. Viiluta sibul hästi õhukeselt ning prae õli-võisegus kergelt klaasjaks ja pruunikaks ning aseta köögipaberile nõrguma. Koori pomel, puhasta kilest ja tee väiksemateks tükkideks. Lõika avokaado pooleks, eemalda kivi, koori ja lõika viiludeks. Pane kõik ained kaussi, kalla üle kastmega ning sega läbi.