30.11.2011, 12:54
Maapähklivõist iirised
Magus suutäis, kus on tunda ka maapähklivõi mahedat maitset. Erilise nüansi saad lisada kaneeliga.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 2.5 dl Suhkur
- 2.5 dl Fariinsuhkur
- 0.5 tl Sool
- 1 dl Kakaopulber
- 0.75 dl Piim
- 50 g Või
- 2 dl Pähklivõi (maapähklitükkidega)
- 1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
Kuumuta kastrulis suhkrud, sool, kakaopulber ja piim. Lisa või ja kuumuta keemiseni. Keeda 5 minutit ning tõsta tulelt. Lisa maapähklivõi ja vanillsuhkur ning sega ühtlaseks. Vala segu küpsetuspaberiga vooderdatud kandilisse vormi ning lase hanguda. Lõika ruudukujulisteks tükkideks ja veereta neid tuhksuhkrus.