26.09.2011, 09:17
Kookosene kõrvitsakarri
Lihtne ja mõnusalt vürtsikas hautis.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 400 g Kookospiim
- tl Punane karripasta
- tk Kartul
- 150 g Kõrvits
- 150 g Aeduba
- 2 tl Vürtsköömen
- Laim (mahk ja riivitud koor)
- Sool või
- Kalakaste
- Basiilik (värske)
Kuumuta sügavas pannis vürtsköömneid, kuni neist vallandub oodatud aroom, kuid ära lase neil liiga tumedaks küpseda. Lisa karripasta ja kookospiim, sega läbi ning kuumuta keemiseni. Lisa siis väikesed kartuli- ja kõrvitsatükid ning aedoad ja hauta soovitud küpsuseni. Maitsesta karrit vajadusel täiendavalt soola või tšilliga ning tasakaalusta vürtsikust laimikoore ja -mahlaga. Serveeri ohtra basiilikuga.