21.03.2011, 08:55
Mango-lassi
Toeka söömise lõpuks sobib kerge magusroog, mille maitseomadused sõltuvad kasutatavast mangopüreest. Vali võimalikult naturaalne toode.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 4 dl Mangopüree
- 6 dl Keefir (või maitsestamata jogurt)
- 2 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
- 1 tl Kardemon (jahvatatud)
SERVEERIMISEKS
- Jääkuubikud
- Meliss või piparmünt
Püreesta kõik ained kohevaks ning maitsesta endale meelepäraselt täiendavalt suhkru või vürtsidega. Serveeri klaasist, mille põhjas on jääkuubikud. Võid jogurti asemel kasutada ka veega lahjendatud hapukoort. Soovi korral lisa pisut roosivett või hakitud piparmündi- ja melissilehti.