29.07.2018, 09:00
KERGE JA ROHELINE! Röstitud ciabatta ürdise ricotta ja värskete ubade-hernestega
Krõbe ciabatta, millele on sätitud ürdine ricotta ja sellele veel värskeid ubasid, herneid ja spargleid, on kerge suutäis, millest suviti isu niipea täis ei saa. Saiake sobib hästi vahekäiguks palaval ajal, kui laisklemine parasjagu pooleli, või ka kergeks eelroaks näiteks aiapeo alguses.

FOTO:
Koostisosad:
- 4 viilu ciabattat
- oliiviõli
- 2 sl sidrunimahla
- rohelist sibulat
- murulauku
- 200 g ricottat
- sl paksemat hapukoort
- peotäis rohelisi herneid
- peotäis kestadest kooritud värskeid aedube või värskeid edamame-ubasid (sobivad ka külmutatud)
- värskeid hernevõrseid, värsket münti
- 4 värsket sparglivart
- soola ja pipart