Eri riikide menüüd, mida saab kolmapäeval Vabaduse Väljakul mekkida:

Poola
Poola köögi sümbol - Bigos supp
Ahven valgeveinitaignas poola kastme, värskelt fermenteeritud kurgi, parmesani kartuli, köögiviljamajoneesi ja küüslauguidudega
Burger rebitud veiseliha ja tšilli-küüslauguaioliga

Slovakkia
Hapukapsa ja suitsuvorstisupp
Tulistel sütel grillitud metsseakael oa- ja pohlasalatiga
Ahjusoe marjakook mooniseemnekreemiga

Austria
Austria tavadest lähtuv burger

Rumeenia
Lukumadese klassikaline Kreeka magustoit Rumeeniast inspireeritud Transilvaania kastmega

Valmistamine
  • Lõika liha ampsusuurusteks kuubikuteks, pruunista kergelt potis võis. Lõika vorst viiludeks, lisa potti. 
  • Lisa hapukapsas ja riivitud värske kapsas. Lisa sibul, küüslauk ja porgand. Lisa ka seened. Sega hoolega läbi, maitsesta. 
  • Lisa tomatimahl või lihapuljong, moosjavein ning hauta kaane all tasasel tulel umbes tund aega või kuni liha ja kapsas on pehmed. 
  • Timmi maitse parajaks ning kuumuta veelkord läbi. 
  • Soovi korral puista peale maitseroheline.
  • Head isu!

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid