Alusta vokikastme valikust: austri-küüslaugu, magushapu, Pad Thai või soja ja magusa tšilli.

2. Lisa liha ja köögiviljad

Järgmisena vali sobiv liha ning köögiviljad (nt kapsas, brokoli, paprika, porgand ja
suhkruherned). Muidugi võid vokki nautida alati ka lihata – lase oma fantaasial lennata!

3. Serveeri nuudlitega

Viimaseks vali juurde sobivad nuudlid. Kui jääd valimisel hätta, siis piilu meie nuudlikooli.

Proovi kohe: Pad Thai vokiroog neljale

Pad Thai on üks klassikalisemaid Aasia roogasid. See on mahe vokiroog riisinuudlite, muna ja kapsaga, millele lisab iseloomu vürtsikas kaste.

0,5 pakki Santa Maria riisinuudleid
2 spl toiduõli
400 g kanafileed, ribadena (või kanahakkliha)
300 g kapsast, peenete ribadena
1 väike porgand, ribadena
1 muna, lahti klopitud
1 pakk Santa Maria Pad Thai vokikastet
1 dl jämedalt hakitud maapähkleid

Keeda nuudleid vastavalt pakendi juhistele. Pruunista kanaribad õlis. Lisa viilutatud kapsas ja porgand, prae 1–2 minutit kõrgel kuumusel. Tee pannil ruumi ja prae muna panni keskosas aeg-ajalt segades. Lõika nuudlid suupärasteks, lisa need koos kastmega vokile. Sega kiiresti, kuni kõik on soe.
Lisa suurteks tükkideks hakitud maapähklid, sega ja serveeri. Kaunista laimiviilude ja koriandriga.

Selle ja mitmed teised retseptid leiad siit. Too oma menüüsse vaheldust maitserikaste ning tervislike Aasia roogadega Santa Maria abiga!

Jaga
Kommentaarid