Pärnu Restoranide Nädala korraldaja Kadi Elmeste sõnul saadi eelmisel korral kinnitust sellele, et külalised eelistavad interneti broneerimiskeskkonda.

“Külastajate soovist lähtudes oleme ka sel aastal loonud kodulehele broneerimiskeskkonna kohese tasumise võimalusega. Selleks, et külalistel oleks veelgi mugavam broneerida, saab teha valiku kas oma lemmik restorani või sobiva kellaaja järgi,” täpsustas Elmeste.

25 osaleva restorani peakokka on kampaanianädala menüüdesse kokku seadnud mitmeid põnevaid maitseid. Restoranide nädalal pakutakse osalevates restoranides nii lamba- kui põdraliha, merikuradit ja võikala, kalkunit ja pardiliha.

Villa Wesseti peakoka Mart Kuke sõnul leiab nende menüüst nii kalamarja, veist kui ka metssiga.

“Lisaks on nii kohalikku astelpaju, kui ka angerjat. Valikut meil jätkub ja kindlasti leiab iga külastaja endale midagi meelepärast,” lisas Kukk.

Peakoka sõnul on just restoranide nädala alguseks valmis saanud ka nende restorani renoveerimine ja kõiki külalisi võetakse vastu juba hoopis uudses ja hubases stiilis kujundatud Villa Wesseti restoranis.

Vaata pildigaleriid Pärnu Restoranide Nädala avamisest Villa Wessetis:

Vaata otsa Pärnu Restoranide Nädalal osalevate restoranide peakokkadele:

2017. aastal osaleb restoraninädalal kokku 25 suvepealinna einelat: Resto Akord, BabyBack Ribs & BBQ Pärnu, Da Vinci Pasta & Pizza, Embecke, EAGLE, Hea Maa, Pärnu Jahtklubi restoran, Gruusia restoran Kolhethi, Lime Lounge, Mahedik, Mon Ami, Noot, Restoran Paradiis, Passion Cafe, Piparmünt, Trahter Postipoiss, Pärnu Kalamajaka kohvik, Restoran Raimond, Rannahotell restoran, Strand, Tervise Paradiisi a’la carte restoran, Villa Ammende restoran, Villa Wesset restoran, White Beach Golf restoran ja Café Grand.

Vaata, mida 2017. aastal osalevad restoranid Pärnu Restoranide Nädalal näljastele pakuvad:

Sel aastal toimub restoranide nädal kolmandat korda ja osalemas on koguni 25 restorani Pärnu linnast ja lähiümbrusest.