Valmistamine
  • Prae kanamaksad oliiviõli ja võiga kuldseks. Lisa pisut handsat ja flambeeri/prae alkohol välja. Maitsest pisut ka soola ja pipraga. Tõsta pannilt ära.
  • Prae võis ja õlis ka hakitud, riivitud porgand, sibul ja küüslauk pehmeks.
  • Lisa pannile tagasi maksad, prae natukene veel. Lisa pannile ka mädarõigast ja sidruni ning greibi mahlad. Sega kõik läbi ja lase pisut koos haududa.
  • Tõsta kogu pannisegu blenderisse ning purusta kreemjaks. Lisa ohtralt võid. Blenderda uuesti. 
  • Maitse ja maitsesta pasteet üle: lisa vastavalt soovile nii mädarõigast, soola, pipart, sidruni- ja gribimahla. Lisa ka handsat. Pasteet peab maitsma kergelt mõrudalt.
  • Tõsta pasteet väiksematesse anumatesse ja aseta jahedasse!
  • Head isu! Head EV99 aastapäeva!