20.10.2018, 11:00
Mida täna süüa teeme? Toitev ja maitsev Iiri pada
Tähistame puhkepäeva ühe korraliku pajaroaga, mis soojendab ja täidab kõhtu. Ära mingil juhul arva, et päeva väikesed soojakraadid õhtuks ei kao ja keha ei nõua turgutust. Iirimaa ja iirlased on meiega sarnased, tulevad kitsikusest ja oskavad teha vähesest palju. Iiri pada on just üks neist toitudest, mis seda kinnitavad — lihtne, kuid võimas. Leidke vaid head lambaliha ning natukene aega köögis tuuseldamiseks. Katsetame!

FOTO:
Koostisosad:
Iiri pada
- 400 g Lambaliha
- Porgand
- Kartul
- Seller
- Sibul
- Oliiviõli
- Loorberileht
- Veisepuljong
- Või
- Meresool
- Must pipar
Vaata, kuidas valmistada maitsev Iiri pada: