Lisaks saab kala juurde nautida esimese pokaali head valget veini - riesling'i näiteks.

Valmistamine
  • Pane suhkruherned keema tõusnud vette ja eemalda tulelt, lisa soola. Hoia suhkruid kuumas vees 3 minutit, seejärel jahuta külmas vees ja prae kergelt võis.
  • Prae võis viilutatud puravikud, maitsesta soola ja pipraga. 
  • Viiluta pikk kurk koorijaga ribadks ja marineeri kergelt soola ja küüslauguga. 
  • Valmista ka emulsioon: lisa šeikerisse oliiviõli, kooritus sulavõid, suhkrut, astelpaju mahla ja tüümian. Šeigi väga tugevalt ühtlaseks ja kurna läbi sõela.
  • Prae kalafileed võis nahapoolelt krõbedaks ja maitsesta.
  • Tõsta taldrikule kurk, seened ja herned, lisa ka kala ja nirista peale aromaatset emulsiooni. 
  • Head isu!