"Wine Not? veiniteadlikud töötajad aitavad klientidel valida veini ning möödarääkimiste vältimiseks on võimalik riiulil olevaid veine ka enne ostu sooritamist maitsta," lisas Maandi. Baar ja pood avavad laupäeval uksed aadressil Lai 6.

Nädala alguses tuli ka teade, et Tallinnas avas uksed restoran, kuhu saab korgitasuta tulla õhtustama oma veiniga. Vaid mõne sammu kaugusel Vabaduse väljaku trammipeatusest, pakub PM20 esmakordselt Eestis võimalust minna einestama, kaasas oma lemmikvein, mis serveeritakse toitude kõrvale korgimaksuta. Ainsaks tingimuseks sealjuures on, et menüüst tuleb valida kaks pearooga.

PM20 juhataja, 2016. aasta parimaks nooreks baaridaamiks valitud Merlyn Blumfeld sõnab, et pakkumine kehtib ka näiteks siis, kui osta rikkalik suupistevaagen kahele.

Paljudes maailma linnades on palju söögikohti, kuhu saab tulla lõunat või õhtusööki nautima oma veiniga, makstes sellelt nii öelda "korgitasu". Küsimus ei ole söögikoha veinivaliku nigeluses, pigem on küsimus selles konkreetses veinis, mida juua soovitake.