Nimelt on Trump väidetavat väga tõsine kiirtoidufanaatik ning ka tema Instagrami ja Twitteri kontodelt leidub palju pilte, kuidas mees endale McDonalds'i kartuleid või KFC kana sisse sööb. Erinevalt kogu maailmas levivast haute cuisine'i või tippköökide hullusest, naudib uus USA president üsna lihtsaid roogasid. Tema pole kunagi tundnud muret söögilauas istudes, kas suhu pistetav tomat on ikka orgaaniliselt kasvatatud ja kohalik tooraine. Usutavasti ei leia uue presidendi ajal kasutust ka Obamade loodud juurviljaaed Valge Maja aias, koos seda aeda viljelevate mesilastarudega. Huvitav, mis saab aga Obama ajal alustatud presidendi endanimelise käsitööõllede tootmisega?

Lisaks kiirtoidule meeldib mehele süüa näiteks hommikuks peekonit ja mune, mida on praetud kuni absoluutse tugevuseni. Samuti on Donald Trumpi endine ihukokk avaldanud info, et uuele USA presidendile meeldib süüa steiki, kuid talle meeldib, kui veiseliha on praetud kuni täieliku valmimiseni. Peakokad tavaliselt keelduvad köögis sellise tellimuse peale tööd tegema, kuid Trumpile meeldib, kui tema liha on peaaegu et tallanahaks hautatud. Kuulus telekokk Anthony Bourdain on lubanud Donald Trumpile pakkuda verist steiki ja mees õigele rajale suunata.

Samas rakendati ka Donald Trumpi kiirtoiduisu väga hästi valimisvankri ette, sest pole midagi ameerikalikumat, kui istuda oma raske tööga teenitud kuldsete turvavööpannaldega eralennukis ja süüa mõne USA kiirtoiduketi palukesi. Väidetavalt sõid Trump ja tema kampaaniameeskonnad tihti kampaaniareiside ajal McDonalds'is.

Lisaks muule on Trump söögi osas üsna ühekülgne ning tal puudub kulinaarses mõttes igasugune kujutlusvõime. Mees, kes aastakümneid võitles end Queensi linnaosast "Manhattani kuningaks", pole suutnud aastatega võtta vastu New Yorgi pakutavat söögiareaali.

Nagu New Jersey kuberner Chris Christie on varasemalt ajakirjanduses öelnud "on söömine Trumpi jaoks üsna ebaoluline mure, millega tuleb lihtsalt aeg-ajalt tegeleda".