KIIRE HOMMIKUSÖÖGI SOOVITUS: Benedikti munad, mida ei saa untsu keerata
Nii siis ... kuidas valmistada seda üht maailma erilisemat hommikusööki ilma stressita? Tuleb teha korralik ettevalmistus ning kasutada õiget tehnikat. Videos kasutatakse sous-vide masinat, kellel seda aga ei ole, saad hakkama ka väga madalal temperatuuril oleva ahjuplaadiga.
Oluline on märkida, et ilma sous-vide masinata saab munad õigesse kontsistentsi neid ka lihtsalt keeduvees leotades. Loe sellest, kuidas munad ideaalselt keeta Maitsed.ee varasemast artiklist - Munakeetmise A ja O: Täiesti uus viis perfektselt keenud munade saavutamiseks.
Sai tuleb võiga röstida ja koos peekoniga ahjus "praadida". Munad jätta poolvoolavaks ning seejärel asetada saia- ja peekonipadjale. Võileib kallata üle Hollandaise kastmega ning sellele veel omakorda raputada peale kas tilli või murulauku. Hakituna.
Vaata, kuidas valmistada Benedikti mune, mida ei saa untsu keerata: