Koostisosad:
2 pead Rooma salatit
1 karp (300 g) krevette soolvees
peotäis saiakrutoone
Caesari salatikastet
jupike parmesani tüüpi juustu
värsket tilli
soola, pipart
õli

Valmistamine:
Eemalda salatipeadelt välimised koltunud lehed, kui neid on. Lõika salatipead pikuti pooleks. Määri mõlemalt küljelt õliga. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kuumale grillile ning grilli mõlemalt poolelt 2-3 minutit, kuni salat on saanud kenad grillitriibud ja seest läbi kuumenenud.
Nõruta krevetid soolveest. Tõsta serveerimistaldrikule igale sööjale üks värskelt grillilt võetud salatipoolik. Sellele lao krevetid ning puista krutoone. Nirista peale Caesari salatit ning lisa riivitud juust. Kaunista hakitud värske tilliga, maistesta soola ja musta pipraga.

Kui soovid teha täpselt nii, nagu Mari-Liis, siis tooted, mida kasutati on järgmised: