Valmistamine
  • Kaks kammkarpi maitsestage soola ja pipraga ning praadige võis paar minutit ühelt ja teiselt poolt. Ümberkeeramisel kastke kammkarpe pannil oleva võiga.
  • Pärast praadimist ja enne serveerimist asetage kammkarbid majapidamispaberile paberile paariks minutiks nõrguma.
  • Salati põhjaks sobib poes pakutav värske rohelise salati valmissegu. 6-8 kirsstomatit lõigake keskelt pooleks ja asetada salatile. Kurgist ja redisest viilutage mandoliiniga ribad ja riputage salatisegule.
  • Salatile lisage teile sobvat ürdiõli, soola ja pipart.
  • Mustjuur peske korralikult ja viilutage sellest mandoliiniga pikad ribad. Valage potti ohtralt õli, ja kui see on kuum, siis frittige mustajuure ribad kollaseks ja krõbedaks. Ka mustjuurel laske enne salati peale asetamist paar minutit paberil nõrguda.