Parm lisas, et värskele ja kvaliteetsele toorainele, nagu ka uudsetele ja põnevatele maitsenüanssidele, pannakse menüü koostamisel suurt rõhku.

Rannamõisa brändijuhi David Pärnametsa sõnul on Uulitsa restoran hea näide, kuidas tänavatoit ei ole pelgalt kiirtoit, vaid kvaliteetsest toorainest valmistatud tervislik gurmeeroog. Ka Rannamõisa on alati pööranud tähelepanu tervislikule toitumisele.

“Hea meel on toetada edukaid noori ja anda seeläbi oma panus ka tänavatoidukultuuri arendamisse Eestis,” leiab Pärnmets.

Pärnametsa sõnul näeb mujal maailmas reisides väga mitmekesist tänavagurmeekultuuri ning on tore, et see ka Eestis jõudsalt areneb.

“Näiteks USAs on see trend inimeste seas väga populaarne ja lisaks looma- ja linnulihale kasutatakse tänavatoidus palju kalafileed,” selgitab Pärnmets.

Rannamõisa linnulihast valmistatud tänavagurmeed leiab Uulitsa menüüst alates aprillist, valikus on näiteks pardifilee-wrap ingveri-apelsini kastmega, kalkunifileeburger peedipesto ja grillitud spargliga ja Caesari wrap broilerifileega.