Veronica Fossa kutsub alustavaid ja juba tegutsevaid ettevõtteid osa saama koolitusest, et õppida üheskoos, kuidas luua klienti kõnetavaid toidu(-ja ka joogi)kogemusi. Appi võetakse kujundusmeetodid ja loominguline mäng toiduga, et igaüks saaks avastada endas sisemise disaineri.

Koolituspäeva esimeses pooles tehakse lühike teoreetiline sissejuhatus toidudisaini tööstusse, mis on kombineeritud loominguliste ülesannetega. Päeva teises pooles töötatakse konkreetsete projektide ja küsimustega, kuulatakse lugusid külalisesinejatelt ning leitakse lahendusi koolitusel osalejate ärilistele väljakutsetele.

Veronica Fossa on Itaaliast pärit toidustrateeg, teenusedisainer ja ettevõtja, kelle jaoks on toit ja toidukultuur strateegiline vahend, mis loob heaolu ja toob õnne tööelus. Veronica peamiseks fookuseks on toidutööstuses disainimeetodite kasutamine, et avaldada ka valdkonnavälist mõju – kasvatada kogukonda ja innovatsiooni. Veronica Fossa on veendunud, et toit ühendab inimesi ja usub, et valdkondade ühendamises peitub jõud.

Vaata Veronica Fossa koolituse kohta rohkem SIIT!