Tallinna Restoranide Nädala formaat on korralduslikult ja sisuliselt viie aastaga väga palju arenenud, olles üha mugavam ja kasutajasõbralikum nii külastajatele, kui ka restoranidele.

"Kõik on rahul. Seda näitab ka meile laekunud pretensioonide üliväike osakaal - neid oli alla kümne. Samas tänu ja kiitusi oli sadades. Loeme sellest välja külastajate hinnangu. Meil kõigil, külastajatel, restoranidel ja korraldajatel on põhjust olla väga tänulikud suurepärastele toetajatele - Tallinna linnale ja LHV Pangale, kes on olnud meiega algusest peale ning tänu kellele see sündmus teoks saab," lisasid Tallinna Restoranide Nädala läbi viijad.

Tallinna Restoranide Nädala korraldajate viie aastane kogemus ütleb, et kodust väljaspool söömine on selgelt kasvav trend.

"Inimesed on innukad kogema, proovima ja nautima. Restoranide nädal võimaldab proovida toite, mida kodustes tingimustes on sisuliselt võimatu restoraniga võrdses kvaliteedis valmistada. Ka noorema põlvkonnna üha suurem kaasatulek ainult kinnitab inimeste huvi ja julgust endale rõõmu valmistada," lisasid ürituse idee autorid.

Senine tagasiside näitab, et TRN mõjutab restoranide täituvust ka peale antud nädalat, 1.-7- novemberit.

"Inimestel tekkib laiem pilt ja positiivsete elamuste korral nad tulevad tagasi. See ongi meie eesmärk - populariseerida, tõsta üldist taset ja külastatavust," mainisid korraldajad.