• Delfi
  • Saada vihje
  • Kontakt
  • Reklaam
Oma Maitse
  • Eesti Naine
  • Anne & Stiil
  • Pere ja Kodu
  • Oma Maitse
  • Maakodu
  • Tervis Pluss
  • Telli
  • Uudised
  • Toit ja tervis
  • Elustiil
  • Retseptid
  • Podcast
Retseptid
04.06.2019, 15:00

ÕHTUSÖÖGI KIIRABI palava käes kannatajatele | Lüübnitsa külmsupp

 (6)
Ilmas on jälle palavaks keeranud ja õhtuseks jahutuseks ning kehakinnituseks sobib seega üks mõnus külmsupp.
Külmsupp
Shutterstock

Koostisosad:

  • 1.5 l kalja
  • 200 g pekita vorsti
  • 100 g sibulapealseid
  • 200 g värsket kurki
  • 100 g hapukoort
  • 6 tk redist
  • 2 tk muna
  • soola
  • suhkrut
  • sinepit
  • Lõuna,
    Õhtusöök
  • Külmsupid,
    Soolane/magus
  • Vähese suhkruga road
  • 30 min
Valmistamine
  1. Vorst lõigata kuubikuteks. Sibulapealsed hakkida ja hõõruda soolaga, kuni mahl välja tuleb. Muna, kurk ja redis hakkida kuubikuteks.
  2. Esmalt segada hapukoor munade ja sibulapealsetega, siis lisada sool, suhkur ja sinep maitse järgi, kõik segada hoolikalt. Siis lisada juurde vedelik ja muud toiduained, veel segada.
  3. Hoida külmas. Supp on eriti hea suvel kuuma ilmaga.
Kommenteeri Loe kommentaare (6)
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Tellimine
  • Üldtingimused
  • Tööpakkumised
  • © 2021 Ekspress Meedia AS
  • info@ekspressmeedia.ee