• Delfi
  • Saada vihje
  • Kontakt
  • Reklaam
Oma Maitse
  • Eesti Naine
  • Anne & Stiil
  • Pere ja Kodu
  • Oma Maitse
  • Maakodu
  • Tervis Pluss
  • Telli
  • Uudised
  • Toit ja tervis
  • Elustiil
  • Retseptid
  • Podcast
  • Black Food Festival
Retseptid
05.05.2019, 09:00

Lihtsuses peitub tõeline maitse! Grill-liha ürdivõiga

 
Grillimisel kehtib põhimõte — mida vähem, seda parem. Täpsustame seda veidi ja ütleme, mida vähem, seda maitsvam. Retseptis toodud ürdivõi annab sulades lihale mõnusa meki, ilma et peaksid liha eelnevalt pikalt maitses hoidma.
Retsept: Erlis Schönberg
Grill-liha rukkileiva-ürdivõiga ja aiasalatisegu
EE Gurmee
Valmistamine
  1. Võta toasoe või ning sega kokku krõbeda riivitud leiva ja ürtidega. Lase võil veidike taheneda ja vormi meelepärased portsjonid. Paneeri portsjoneid riivleivas ja jäta külmikusse oma ette­astet ootama. 
  2. Grilli liha ja sega kokku aiasalat rohelisega peenralt.
  3. Aseta rukkileiva-ürdivõi kuumale grill-lihale ja lase veidikene sulada. Leivamekiline või on lihale ja salatisegule mõnus kaaslane.
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Tellimine
  • Üldtingimused
  • Tööpakkumised
  • © 2021 Ekspress Meedia AS
  • info@ekspressmeedia.ee