14.09.2015, 09:23
Tervislik kana-köögiviljasupp
FOTO:
Koostisosad:
- 1 l vett
- 2 tk kanapuljongikuubikut
- 200 g kanaliha
- 2 tk porgand
- 2 tk kartul
- 200 g hetneid
- maitserohelist
Valmistamisõpetus
Vala keedupotti üks liiter vett. Lõika kartul, porgand ja kanaliha paraja suurusega tükkideks. Kui vesi on keema tõusnud, lisa Knorr Bouillonette’i kanapuljong, tükeldatud köögiviljad ning kanakuubikud (võib eelnevalt pruunistada). Keeda 10–15 minutit, kuni köögiviljad ja kana on muutunud pehmeks. Soovi korral lisa kõige viimasena herned.
Kana-köögiviljasupi valmistamiseks võib soovi korral kasutada lillkapsast, spargelkapsast, kaalikat, minikapsaid ja teisi köögivilju. Serveeri maitserohelise või hapukoorega.