03.10.2024, 10:00
Kohalik toit hiilgas Saaremaa toidufestivali kõikidel üritustel
Saaremaa on eriline paik, päikest paistab seal Eesti arvestuses kõige enam päevi aastas ja talvel ei külmu seal paljud taimed ega puud-põõsad, mis mandril lihtsalt kiratsevad. Ja nii on toiduinimesel ikka ja jälle Saaremaale asja, sest seal saab täita nii kodust toidusahvrit kui ka nautida kohalikku restoranikultuuri.
FOTO: Erakogu
Ürituse eestvedaja Angela Nairis on saarerahva ettevõtlike inimeste üle väga uhke. „Kui tahad saarte peal hakkama saada, pead tööd leidma. Kui seda õiget asja kohe ei leia, tuleb töökohad tihtipeale endal ise luua. Üksjagu on neidki, kes põhitöö kõrvalt mõne oma asjaga tegelevad.“
Oled juba tellija?