Leivahõngulises keskkonnas sai tutvuda erinevate tootjatega, toidupiirkondade ja põnevate pagarikodadega, kes pakuvad naturaalselt kääritatud leibu ja saiu. Loomulikult olid festivalil esindatud ka gluteenivabad küpsetised. Lisaks leivale oli festivali laias valikus erinevaid maiustusi, määrdeid, võileivakatteid ning töövahendeid.

Festivalipäevadel rõõmustas külastajaid ka kaasahaarav leivaprogramm. Eva Pärtel, kes on mitmete leivateemaliste kokaraamatute autor, rääkis juuretisega küpsetamisest ning jagas kõigile huvilistele salanippe ja soovitusi. Kevade tervituseks oli programmis mõeldud ka rohenäppudele ning kõik huvilised said end selles osas harida. Koostöös Eesti Koolitoidu Liiduga toimus festivalipäevadel parima leivamäärde võistlus ning kõik festivalikülastajad said olla osalised selle välja selgitamisel.