Kiirnuudlid on kiire ja mugav söök, mis on viimastel aastatel aina populaarsemaks saanud. Olenemata sellest, kas oled üliõpilane, kontoritööline või lihtsalt keegi, kes armastab kergesti valmistatavaid toite, kindlasti oled kiirnuudleid vähemalt korra elus proovinud. Need sobivad ideaalselt näiteks kiireks lõunaks, hilisõhtuseks snäkiks või isegi toitvaks hommikusöögiks.

Põhjuseid, miks kiirnuudleid teha otsustatakse, on palju, aga peamised neist on järgmised.

  • Mugavus. Kiirnuudleid on uskumatult lihtne valmistada ja need on valmis vaid mõne minutiga, mistõttu on need ideaalne valik kiireks päevaks, kui teil ei ole aega sööki nullist valmistada.

  • Taskukohasus. Kiirnuudlid on tavaliselt väga taskukohased, mistõttu on need suurepärane valik väikese eelarvega inimestele.

  • Mitmekülgsus. Saadaval on palju erinevaid kiirnuudlite sorte alates klassikalistest kana- ja veiseliha maitsetest kuni eksootilisemate variantideni.

Kui oled siiamaani aga kiirnuudlites tihti pettuma pidanud, siis siin on sulle häid uudiseid.

Uus maitsev tulija Eesti turul

Nüüd saab Mareven Food Europe LLC, mis varem tootis toidukaupa kaubamärkide Rollton ja Bigbon all, kõigile nuudlisõpradele avaldada hea uudise. Nimelt pööravad nad oma ajaloos uue helge ja maitsva lehekülje ning esitlevad Eestis uhkusega rahvusvahelist kiirnuudlite kaubamärki REEVA. Koos uue brändi tulemisega, anti ettevõttele ka uus nimi: Euro Food Service LLC.

Uue moodsa ja kvaliteetse sarja tooteid võib juba praegu Eesti toidupoodide riiulitelt leida.

REEVA brändist on juba rohkem kui 40 riigi turul saanud maitsvate kiirnuudlite ja universaalsete maitseainete võrdkuju ning nüüd saavad neid suurepäraseid nuudleid proovida ka eestlased. Tühja kõhu korral võib kohe sammud poe poole seada, sest moodsa ja kvaliteetse sarja tooteid on juba praegu Eesti toidupoodide riiulitel ootamas.

Moodsad lahendused ja tarbijate eelistused

REEVA kaubamärk (mille nimi tuleneb ingliskeelsest sõnast „re-evaluation“, mis tähendab ümberhindamist) põhineb tarbijate eelistuste ja seisukohtade süsteemsel uurimisel ning ümberhindamisel. Eriti suurt tähelepanu pööratakse selle juures keskkonnaga seonduvale ja töötajate õiglasele kohtlemisele. Lisaks kasutatakse REEVA toodete tootmiseks Euroopa moodsaimaid lahendusi, tipptehnoloogiat ja oma meeskonna rikkalikke kogemusi.

Edaspidi kavatseb Euro Food Service laiendada REEVA tootevalikut ja jätkata investeerimist tehnoloogia arengusse ning uuendustesse.

REEVA tooted on maitsvad ja valmivad kiiresti – proovige ning veenduge ise! Saadaval lähimas toidupoes.

Jaga
Kommentaarid