Maximal on sulle nutikas idee, kuidas väikesed võrukaelad ilma suurema kärata toast välja saada – nimelt juba kuuendat aastat on Maxima ainukene jaekett Eestis, kes annab välja lastele suunatud tegelusraamatut.

Esimene lasteraamat ilmus 2018. aastal Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul. Kuna raamat osutus nii populaarseks, otsustas Maxima selle väljaandmisega jätkata ka sellel aastal.

Kolm aastat järjest on Maxima tellimusel valminud lasteraamat Eesti Kirjastuste Liidu liikmete enimmüüdud raamat, mis ilmub nii eesti kui ka vene keeles.

Raamatu autoriks on tuntud ja armastatud Epp Petrone ning meie kodumaa lummavast ilust on fotod teinud loodusfotograaf Remo Savisaar. Raamatus tutvustatakse värvikalt Eestimaa matkaradasid, metsi, jõgesid ja mägesid, kuhu erinevatel aastaaegadel koos perega seiklema minna. Nüüd saab muuta laste koolivaheajad ja nädalavahetused veel põnevamaks. Mis teeks „eluõite“ meele veel rõõmsamaks kui kvaliteetaja veetmine oma perega looduses?

Koos lustliku ja teadmisterohke raamatuga käivad kokku ka kleepsud, mille kogumine on laste seas alati äärmiselt populaarne olnud. Nii on lastele avastamisrõõmu veel rohkem ja pisikesed loodushuvilised saavad omavahel ka kleepse vahetada.

Kindlasti tasuks ära mainida, et tegemist pole ainult lastele mõeldud raamatuga. Samahästi pakuvad humoorikas võtmes küsimused-vastused põnevust ka täiskasvanutele ning nüüd tasuks ise ka aeg maha võtta ja Eestimaa loodust imetleda.

Meie kodumaa on ilus ja pakub igal aastaajal palju avastamist ning teeme suure kummarduse meie loodusele, et ta meie ümber endiselt edasi püsib ja silmailu pakub.

Tegelusraamat „Eestisse rändama!“ on müügis igas Maxima kaupluses. Sinna juurde on võimalik osta ka nupuraamat, kus saab joonistada, arvutada, värvida ja nuputada.

Tutvu Maxima raamatukampaaniaga SIIN!

Jaga
Kommentaarid