Maxima on viimase tosina aasta jooksul aidanud viia jõulurõõmu tuhandetele lastele üle Eesti. Ka sellel aastal saab iga eestimaalane olla jõuluingel ja täita Maxima kauplustes püsti pandud inglipuudel leiduvad 2000 lapse kingisoovid. Et jõulurõõm jõuaks lastele õigeks ajaks kohale, saab kingitusi teha 11. detsembrini.

Kuidas on nende laste nimekiri kokku pandud?

Maxima on iga-aastase Inglipuu kampaania raames teinud juba pikalt koostööd Eesti Lasterikaste Perede Liiduga, kuhu kuulub kolme ja enama lapsega perekondi kõikjalt Eestist. Nii on kõrvuti kohalike omavalitsuste abiga kogutud laste soovidega kingisaajate hulgas ka ligi 544 suurperest pärit last. Abiks on ka Tallinna Sotsiaaltöö Keskus. Kauplustes asuvatele inglipuudele on asetatud pea 2000 lapse kingisoovid.

Milliseid kingitusi enamasti soovitakse?

Väga paljudes peredes on laste kingisoovid väga praktilist laadi – talveriided või -jalatsid või hetkel vajaminevad koolitarbed. Aga ka arendavad mänguasjad, kaisukarud, autod, nukud.

Kas kingituse peab ostma Maxima kauplusest?

Kingituse võid osta ka mujalt või võid tuua ka kodust mõne eseme, mille oled varem ostnud, aga see on kodus mingil põhjusel seisma jäänud. Peamine on see, et kingitus oleks uus ja vastab lapse jõuluunistusele.

Kas ma võin kaasa panna ka jõulukaardi?

Ilusad jõulusoovid on alati oodatud. Sina oled ju tema jõuluingel.

Kuidas kingitused lasteni jõuavad?

Kingitused jõuavad pühadeks lasteni kohalike sotsiaaltöötajate abiga.

Kui sinul on soov olla mõnele lapsele jõuluingel, siis kingikampaanias osalemiseks tuleb vaid valida Maxima kaupluses inglipuult lapse nimi, kelle jõuluunistust tahad täita ja osta talle kingitus. Kingituse saad jätta pakkimata kujul poe infoletti või kassasse, kust Maxima toimetab selle lapseni. Inglipuude täpsed asukohad leiad SIIT!

Jaga
Kommentaarid