Kelner ja sommeljee Carlo Vanzan: kui ma oma baari maha müüsin, olin täielikult läbipõlenud. Alustasin uuesti nullist
13-aastaselt oma kodukülas lihunikuna tööle asunud noormees poleks tõenäoliselt toona kuidagi osanud arvata, et armastus toidu ja toiduvalmistamise vastu lükkab liikuma elu, mis toob Carlo Vanzanina tuntud mehe Põhja-Itaalia mägismaalt Eestisse. Mehe kogu DNA on toidust nii läbi imbunud, et kireks on seda raske nimetada – toit on mehele õhk, vesi ja pind jalge all.

Kui Carlo kohtumisele saabub, küsin temalt kohe, et kuidas läheb. Tunneme üksteist juba aastaid, tutvusime siis, kui toona sommeljeena tegutsenud Vanzan valas veini Alexandri restoranis Pädastes. Carlo ütleb, et Itaalias on vanadel meestel sellisele küsimusele vastus alati üks: „Läheb, kuidas läheb. Miks sa minu muresid tahad enda hingele võtta?“ Aga Carlol läheb Eestis hästi, ta on leidnud omale uue hingamise, uue armastuse ja vaimustub iga päev sellest samast asjast: elust ja toidust.