Soodsad ja kodused retseptid | Kana poolkoivad seitsmel erineval moel
Toiduainete hinnad on teinud suure tõusu ja arvatavasti otsib nii mõnigi võimalusi, kuidas toiduga odavamalt läbi ajada. Kana poolkoivad on soodsad ja liha neil ümber täpselt parasjagu, rõhk olgu ikka pigem köögiviljadel - see on hea tervisele ja ka rahakotile! Rohkem kanaretsepte leiad Oma Maitse Retseptiveebist!

Seda toitu võid ennast sööma unustadagi. Küüslaugusõprade kartulipüree lööb koorekastmega hästi kampa. Ja ära mõnd värsket salatit unusta!

Gremolata on Itaalia köögis hinnatud maitsesegu küüslaugust, oliiviõlist, petersellist ja sidrunist. Gremolataga saab valmistada maitsvaid ahjukartuleid ja muid köögivilju, samuti maitsestada-marineerida liha või kala grillimiseks või ahjus küpsetamiseks. Siin broileri poolkoivad gremolatamarinaadis.

Maitsekas tomatihautis, millele lisavad head aroomi ja nüanssi küüslauguküüned ning palsamiäädikakaste.

Argiõhtute kiirelt valmiv kerge panniroog, kus õunasiidri ja salvei aroom täiustavad sinepikana ja õun annab krõmpsu hapukust.

Jogurt aitab marinaadis nii maitset anda kui ka mõjub tänu piimhappebakteritele liha pehmendajana. Ürte võid enda eelistuste järgi lisada – väga maitsev jääb marinaad ka murulaugu või hoopis punega.

Bataadi võid asendada ka kartuli või muude köögiviljadega.

Üks lihtsamaid sügistoite, mille ikka ja jälle kodus ahju panna. Tore on ka see, et kõik saavad süüa siit just seda, mida tahavad.
