Vahet pole, et pühapäev oli pannkoogipäev, pannukad aitavad ka sinist esmaspäeva trotsida! Eriti hea, kui eelmisest päevast jäi pannkooke üle, mida nüüd soolaste lisanditega rulli kerida! Lõunaks sega kokku kiire salat, võid kasutada midaiganes sul kapis leidub. Õhtusöögiks valmista ühepannipasta.

LÕUNA: Tatrasalat

Esmaspäev

TEISIPÄEV

Hommikupudrud saab praegusel ajal värskete marjadega eriti vitamiinirikkaks timmida! Köögiviljakuskuss purgis on ideaalne toit, mida tööle kaasa võtta. Õhtut naudi toeka ja sooja salatiga, kus saad ära kasutada kõik kodus leiduvad juurikad.

Teisipäev

KOLMAPÄEV

Omlett on hea hommikusöök - valmib kiiresti, on soe ja toitev. Lõunaks tee meelepäraste lisanditega hot dog'e ja õhtuks rohelusest pakatav risoto.

LÕUNA: Hot dog

Kolmapäev

NELJAPÄEV

Kui eelmisest päevast jäi risotot alles, saad sellest vormida mõnusad arancini-pallid. Neljapäev on kalapäev, pane kokku poké-kauss isetehtud kalapulkadega (lapsed kiidavad!) ja oma lemmikute koostisosadega.

Neljapäev

REEDE

Võileivagrillil võid teha erisuguseid sänkusid ja neid ka lõunaks tööle kaasa pakkida. Kui oled usinalt seenel käinud ja su aed toidab aedubade ja kasvuhoonetomatitega, on lõunasöök sulle tasuta. Õhtuks peida spagettide sisse ära suvikõrvitsaribad, saab üks hea roog!

HOMMIK: Grillvõiku

Reede

LAUPÄEV

Laupäeva hilisemaks eineks tee inglise hommikusööki, lõunaks mahlane krevetisalat, kus kastmeks pisut särtsu ja õhtuks kreemises kastmes lihapallid. Kel mahti, siis laupäeva õhtusse ja suvekuumusesse sobib ideaalselt üks jahutav jätsitort.

Laupäev

PÜHAPÄEV

Sel pühapäeval serveeri perele pontsakaid banaanipannkooke, lõunaks soe salat külmkapijääkidest, õhtul grilli armeeniapärast sašlõkki ja valmista mahlakast arbuusist värske salat.

Pühapäev