Milline koolikott lapsele valida?

Seljakott peaks kindlasti olema kahe kanderihmaga, mitte üle õla või käes kantav kott. Nii on lapsel ka raskemaid koolitarbeid mugav kanda.

Jälgima peaks kindlasti seda, et koolikott oleks ergonoomilise disainiga. Keha vastu puutuvad koti detailid, nagu õlarihmad ja koolikoti tagumine külg, peaksid olema polsterdatud.

Hea oleks, kui kotil oleksid sees jaotussahtlid, et oleks võimalik koolitarbeid mugavalt eri lahtritesse paigutada. Nii toetab see rohkem lapse selga ja raskus jaotub paremini.

Olulised on ka õlarihmad, need peaksid olema reguleeritavad ja polsterdatud. Kuna laps kasvab kiiresti, tuleb koolikoti rihmade pikkust aeg-ajalt reguleerida.

Maxima koolitarvete lettidelt leiab selliseid tuntud brände nagu Herlitz ja Grafia Plus, mille valikus on nii neutraalsemat tooni tooteid tagasihoidlikumatele kui ka värvikirevaid kotte. Nooremate rõõmuks on müügil LOLi, Minionsi, Frozeni ja Carsi koolikotid. Igaüks leiab endale sobiva.

Koolikoti täitmiseks on Maximas lai valik igale vanusegrupile ja kui vajalikud tarbed on ostetud, siis hea õnne korral on võimalus pakkida ka reisikott ning valida perereis enda valitud sihtkohta 3000 euro väärtuses. Õnn naeratab veel 100 õnnelikule, kellel on võimalus ostukorvi summa tagasi saada.

Kooliks valmistumine ei ole kunagi olnud nii lihtne ja soodne.

Lai valik koolikaupa suurepäraste pakkumistega on saadaval kõikides Maxima kauplustes. Mida suurem pood, seda laiem valik!

Jaga
Kommentaarid