Maxima äpp sobib kasutamiseks kõigile, kellel on nutitelefon. Kõik heaks poeretkeks vajalik on käepäraselt ühes rakenduses ja pilgu all.

Äpi kasutamine on väga lihtne

Äpi kasutamine on erakordselt kerge. Kõik valitud tooted tuleb sellega skaneerida. Nii on kohe näha ka see, millise ostusummaga tuleb arvestada.

Skaneeritud tooted saab asetada kohe ostukotti. Kassasse jõudes jääb valida sobiv makseviis, tasuda ostude eest ning seejärel võib juba poest välja kõndida.

Moodne ja mõnus lahendus

Kokkuhoid ühe poeskäigu kohta on umbes kuus minutit, mis aasta peale teeb umbes 10 tundi. Sinu aeg – kasuta, milleks iganes soovi on!

Sisuliselt muutub telefon poes viibimise ajaks mobiilseks ostupuldiks. Tänu lihtsale rakendatavusele kasutavad seda meeleldi nii tehnoloogiahuvilised ja kiiret eluviisi hindavad nooremaealised kui ka mugavust hindavad veidi vanemad Maxima kliendid.

Maxima äpiga saab siduda oma pangakaardi ja teha ostud spetsiaalsetes äpi kassades, mis asuvad iseteeninduskassade alal – siis piisab makse sooritamiseks vaid QR-koodi sisse skaneerimisest. Hetk – ja ongi makstud!

Eelarve jälgimine ja sooduspakkumised

Üheks Maxima äpi suureks mugavuseks on võimalus iga toote lisamise järel näha, kui suureks poearve on kasvanud.

Kõik sooduspakkumised on samuti äpis nähtaval, nii on kerge Maxima niigi odavate hindade keskel orienteerudes veel eriti arukaid valikuid teha.

Maxima äpp toimib ka Aitäh kaardina – seega pole vaja enam kaarti füüsiliselt kaasas kanda ega muretseda sellepärast, et see poodi tulles kogemata koju võiks jääda. Äpiga makstes saab näha ja kasutada ka kogunenud boonusraha.

Erinevate allahindluste ja sooduspakkumiste kõrval näed Maxima äpist ka oma varasemat ostuajalugu, kuna iga äpiostu tšekk salvestub rakenduses digitaalsena.

Kuidas mina nii mugavalt ostelda saaks?

Selleks, et ka sina saaksid Maxima mobiilset ostupulti võimalikult mugavalt kasutada, tuleb rakendus Google Play’st, Apple’i App Store’ist või Huawei AppGallery’st alla laadida, end kasutajaks registreerida, siduda konto Aitäh kaardi ja pangakaardiga ning oledki valmis!

Maxima äpp aitab säästa nii raha kui ka aega. Laadi see juba täna alla ning tule ja proovi ise järele!

Lae äpp alla siit!

Jaga
Kommentaarid