Maasikaid sobib lisada mitmesse suvisesse salatisse, aga ekstra hea maitsekooslus sünnib suitsulõhega.

Suitsukala-maasikasalat
Kana-virsikusalat rabarberiga

Arbuusi-fetasalat on juba aastaid olnud jaaniõhtu staariks, aga siin salatis sätivad end seltsiks ka mustikad ja värske kurk.

Arbuusi ja feta salat värske kurgi ja mündiga

Saksa köögi laen, mida on ülilihtne valmistada ning mis sobib nii küpsetatud-grillitud liha kui ka kala kõrvale. Salatilehel serveerituna saad mõnusa sisse­juhatava ampsu, enne kui suuremaks söömiseks läheb.

Salatilehel serveeritud Saksa kartulisalat ­peekoni, sibula ja sinepiga

Kui soovid gluteenivaba varianti, kasuta kuskussi asemel kinoad. Päris mõnus jääb salat ka tavaliste keedetud odrakruupidega.

Pärlkuskussisalat roheliste herneste ja ­fetaga

Kiiresti pannilt läbi käinud kanafilee koos ohtra värske kraamiga paneb argipäevale mõnusa ja toitva punkti.

Vaagnasalat kanafilee ja umbrohuvinegretiga

Mahlased ja veidi krõmpsud ahjupeedid koos kiirelt ahjust läbi käinud mesise rabarberiga on põnev lisand nii grillitud lihale-kalale kui ka koos juustuga serveerimiseks. Sobib ka eraldiseisva roana!

Rabarberisalat ahjupeedi, seemnete ja meega

Salat, mis sobib igaks toidukorraks!

Hommikusalat spargli, peekoni ja pošeeritud munaga

Kausitoidud on uued mugavustoidud. Neid on hea lihtne kokku panna, saad kasutada värsket hooajalist toorainet ja mängida erinevate kastmetega.

Aasiapärane kausitäis krevettide ja kurkidega

Kanast süüa teha on lihtne ja toit valmib üks-kaks-kolm, eriti kui natuke ette planeerida. Ja lastele tavaliselt kana meeldib. Kodune kiirtoit, tervislik ja hea.

Vikerkaaresalat kanaga

Kiirelt valmiva sooja salati teeb vastupandamatuks peekon. Kui see on aga liiast, siis puista salatile soola ja suitsupaprikaga maitsestatud oliiviõlis krõbedaks praetud kikerherneid.

Soe aedviljasalat peekoniga