Iga matk on mõnusam, kui varustus on õige. Siis pole vaja karta ka seda, kui vihmasabin vahepeal matkajatele tere ütleb.

Maxima on sel suvel matkajate suur sõber, sest sel suvel üllatatakse kliente võimalusega soetada väga odavalt Spear & Jacksoni kollektsiooni stiilset ja praktilist matkavarustust.

Juunis algabki uus Maxima kleepsukampaania, mis on suunatud matkavarustuse hankimisele ja täiendamisele.

Kuidas matkakleepsude kampaania toimib?

Osalemiseks tuleb esmalt sammud Maxima kauplusesse seada ja oma igapäevased ostud ära teha. Iga 15-eurose ostu eest saab ühe kleebise. Nende arv ostu kohta pole piiratud – 30 euro eest ostes saab neid kaks, 45 eest ostes kolm ...

Viis Maxima kleepsu koguneb kergesti ja nende viiega ollakse matkavarustust valides juba tegijad. Nii näiteks maksab kvaliteetne seljakott muidu 79,99 eurot, viie Maxima kleepsuga aga ainult 34,99. Enam kui poole odavam! Kellele aga fortuuna naeratab, võib selle seljakoti lausa loosiga võita! Võimsaid loteriiauhindu on teisigi – näiteks Apple’i telefon või nutikell.

Ent tagasi eriti heade kampaaniapakkumiste juurde! Vööklambriga Spear & Jacksoni korralik matkanuga maksab muidu 39,99 eurot, ent viis Maxima kleepsu langetavad hinna 16,99 eurole.

Samasuguses suurusjärgus on ka funktsioonirohked taskunoad ja karabiinid, taskusse mahtuv veekindel matkatekk, termokotid, matkakepid ja kõik vajalik lõkkekööki. Kampaania ajal Maximas käies on kogu pere matkavarustus peagi koos!

Korralik kaup kestab kaua

Spear & Jacksoni sajanditepikkust töökogemust ja kaasaegset innovatsiooni kiidavad matkasõbrad enam kui sajas riigis, nüüd on Maxima toonud selle kvaliteedi ka Eestimaale. Matkavarustuse kvaliteeti on raske üle hinnata – korralik varustus kestab kaua ega jäta sind rännuteedel hätta. Loodusesõber oskab kestvat väärtust hinnata ka selle järgi, et pikk kasutusaeg aitab säästa keskkonda.

Maxima ei ole hinnaliider ainult toidukaupades, vaid pakub ka muid tarbeesemeid odava Maxima hinnaga.

Matkaasjad Maximast! Maxima on matkaselli sõber ning väärtustab tervislikke eluviise, aktiivset puhkust ja looduses veedetud aega.

Hästi varustatud kauplustest saab kõik vajaliku matka- või piknikutoiduks odava hinnaga. Kleepsukampaania on siinjuures mõnusaks boonuseks: lisaks sellele, et kleepsud võimaldavad matkal vajaminevat kraami palju soodsamalt osta, saab seal ka suurepäraseid auhindu võita.

Jaga
Kommentaarid