Õnneks pole peolaua katmisega vaja palju vaeva näha. Möödas on ajad, kus tuli mitmest poest toiduaineid varuda ega tundide kaupa suupisteid ja salateid valmistada ning kooke küpsetada, sest Maxima kokad oskavad valmistada hõrgutisi, mis meele rõõmsaks teevad ja keele alla viivad. Ilusa peolaua katmiseks käi Maximast läbi, rakenda oma kliendiboonuseid ning serveeri hõrgutusi erakordselt vähese vaevaga. Maximast saab kõik vajaliku kiiresti kätte ning Aitäh-kaart võimaldab osta paljusid kaupu veelgi soodsamalt.

Peolauda ehib Meistrite Kvaliteet

Maxima pakub laia valiku erinevad snäkke, suupisteid, salateid ja valmistoite. Mida suurem pood, seda võimsam valik – seda nii soolaste ampsude kui ka kookide ja tortide osas.

Peolaua katjal tasub otsida kaubamärki Meistrite Kvaliteet – Maxima kokkade valmistatud maitsvad piduroad valmivad eestimaisest toorainest ning on ehteks igale lauale.

Meistrite Kvaliteedi kaubamärgi all on juba üle 300 hoolikalt valitud kulinaaria- ja kondiitritoote. Ahvatlusi jätkub mitut laadi! Klassikaliste maitsete kõrval nagu singirullid ja täidetud munad, leidub ka uuemaid hõrgutisi nagu näiteks lavašš soolalõhe või BBQ kanaga.

Salatitest on enim armastatumad klassika – kartuli-vorstisalat, rosolje ja Caesari salat. Uudsete maitsete otsijad aga võiksid serveerida ka grilljuustu-, suši- ja tuunikala- kunstmeremarjasalatit.

Poest grillile või praevaagnale

Kui soovida peolauale midagi toekamat ja on soov ise grillida või küpsetada, on Maxima kokad ka selleks eeltöö ära teinud.

Nii näiteks ootavad restile panekut või vardasse ajamist šašlõkk broilerikintsulihast, seakaelakarbonaad ja erinevates marinaadides veiseliha.

Meistrite Kvaliteedi kaubamärgi all leidub ka palju selliseid sooje valmistoite, mille saab koju tuues kohe ilusatele praevaagnatele tõsta – näiteks ahjukana, täidetud paprika hakklihaga, kanatiivad, lihapallid või kartulipuder.

Peaaegu kogu vajaminev liha on pärit Eesti tootjatelt, jõuab kiiresti tootjalt kokkadeni ning see on alati värske.

Pidulaua krooniks on magustoit

Aga mis pidu see oleks, kui laual poleks uhket torti, kooki või mõnd ahvatlevat magustoitu!

Õnneks saab Maximast peolauakraami valides kätte ka suurepärase desserdivaliku.

Suus-sulavalt maitsvad tordid, koogid ja magustoidud leiad samuti Meistrite Kvaliteedi kaubamärgi alt.

Lisaks kõrgele kvaliteedile, suurepärastele maitsetele ning taskukohastele hindadele iseloomustab Maxima magustoitusid eestimaine päritolu – piim on kodumaistelt tootjatelt ning isegi kasutatavad keedised ja moosidki valmivad siinsamas.

Palju rõõmu teevad peolaual ka värsked hõrgutised. Eksootilised marjad ja puuviljad saabuvad küll mujalt, ent siiski maadest, kus on parajasti hooaeg – nii on needki maksimaalselt värsked ja vitamiiniküllased.

Meistrite Kvaliteedi kaubamärgi all pakutavate lemmiktoodete hulka kuuluvad tort Mascarpone, kodujuustu-vaarikakook, šokolaadi-kirsitort ja Napoleoni plaadikook. Põnevad maitseid jagub veelgi ja tasub ka proovida sidrunimaitselist meringue´i ehk mõnusalt hapukat beseed, grenadilli-maasikapavlovat ja tiramisut.

Pidulauale saab nüüd kõik vajaliku Maximast! Mida suurem Maxima kauplus, seda suurem valik erinevaid hõrgutisi.

Jaga
Kommentaarid