Retsept: Mari-Liis Tammik, Miam Catering

  • 6 spl pruuni suhkurt
  • 6 tl võid
  • 6 tl kaneeil
  • 3 virsikut
  • 6 spl Veski Mati Spordimüsli
  • Serveerimiseks jäätist, värskeid marju

Lõika virsikud pooleks ning võta kivi välja. Jaota suhkur kuueks kuhjaks, lisa igale kuhjale 1 tl võid ja 1 tl kaneeli. Aseta virsik lõikepoolega suhkrusegu peale. Küpseta 180-kraadises ahjus 15 minutit. Lisa igale virsikule müsli ja serveeri soojalt jäätise ning värskete marjadega.

  • Kas teadsid, et tervisliku müsli mõtles 100 aastat tagasi välja Šveitsi arst, tervislike eluviiside propageerimise pioneer Maximilian Bircher-Benner.
  • Spordimüsli on Veski Mati kõige energiarikkam müsli. Seega on toode heaks energiaannuseks pärast sportimist. Spordimüsli sobib hästi energiaandjaks pärast väsitavat koolipäeva, jõu taastajaks füüsilise pingutuse järel.
Jaga
Kommentaarid