Maxima äpiga makstes võid kassas seismise ära unustada

Selle jaoks, kel on Maxima äpp all laetud ja enda kasutajakonto seal loodud, on mobiilse ostupuldiga poes käik väga lihtne: skaneeri tooted sisse ja pane ostud oma poekotti. Iseteeninduskassade alale jõudes saad nende eest maksta paari lihtsa liigutusega. Kui makseviis valitud ja makse sooritatud, võidki juba sirge seljaga poest välja jalutada!

Seda, et Maxima äpp teeb poes käimise väga mugavaks ja lihtsaks, on viimase ligi kahe aasta jooksul mõistnud juba paljud eestimaalased. Rakendust on alla laaditud enam kui 150 000 korral. Näha on sedagi, et äpioste planeeritakse paremini ehk tehakse üks kord nädalas suurem ost. Seda kasutavad nii tehnoloogiahuvilised ja kiiret eluviisi hindavad nooremaealised kui ka mugavust hindavad veidi vanemad Maxima kliendid.

Eelmisest sügisest muutus Maxima äpiga ostlemine veelgi lihtsamaks ja täiesti kontaktivabaks. Nüüd on Maxima kauplustes võimalik oste sooritada niiviisi, et selle käigus ei puutu kokku ei kassapidaja ega iseteeninduskassaga. Eriti lihtne on see siis, kui oled Maxima äpiga sidunud ära oma pangakaardi ja teed oma ostud spetsiaalsetes äpikassades, mis asuvad iseteeninduskassade alal – siis piisab makse sooritamiseks vaid QR-koodi sisse skaneerimisest, midagi iseteeninduskassa ekraanil ise puutuma ei pea.

Kui eelmise aasta lõpus olid äpikassad olemas veel vaid mõnes Maxima kaupluses Tallinnas, siis maikuu jooksul lisanduvad need veel 20 suuremasse Maxima kauplusesse üle Eesti. Neid lisandub hulgaliselt Tallinna poodidesse, aga ka Tartu, Pärnu, Narva, Võru, Kuressaare, Valga, Kohtla-Järve, Jõhvi, Sillamäe ja Maardu kauplustesse. Peagi on ostleja teekonda lihtsustavad spetsiaalsed äpikassad olemas enam kui pooltes Maxima kauplustes Eestis, sest pärast seda paigaldatakse need veel 20 kauplusse.

Ainukesed iseteeninduskassad, kus saab sularahas maksta

Lisaks kontaktivabale ostlemisele on Maxima äpist veel palju muud kasulikku, mis poes käimist ja eelarve jälgimist lihtsustab. Näiteks on iga toote ostukorvi lisamise järel kohe ka rakendusest näha, kui suureks on poearve kasvanud. Ka saab Maxima kliendikaardi Aitäh äpiga ära siduda ja kasutada kogunenud boonusraha. Erinevate allahindluste ja sooduspakkumiste kõrval näed Maxima äpist ka oma varasemat ostuajalugu, kuna iga äpiostu tšekk salvestub rakenduses digitaalsena.

Sellest nädalast lisandub Maxima äppi maksevahendite hulka võimalus lisada sinna ka Maxima kinkekaart. Selleks tuleb vaid kaart tagurpidi sisse skaneerida, sisestada käsitsi turvakood ning uus maksevahend on lisatud. Küll aga tuleb silmas pidada, et lisada ei saa ei neid kinkekaarte, mida on juba kasutatud või mis on aegunud.

Miks Maxima iseteeninduskassasid armastavad ka need, kes veel äppi ei kasuta ja tehnoloogiaga nii suureks sinasõbraks pole veel saanud, on see, et seal saab väga kiiresti oma ostud sisse skaneerida ning ning nende eest maksta nii kaardiga kui sularahas. Maxima iseteeninduskassad on ainsad Eestis, kus saab sularahas maksta. Enamus kauplustes on selleks eraldi iseteeninduskassa, kus saab sularahas maksta.

Lisaks on viies Maxima kaupluses Tallinnas ja Harjumaal – Tondirabas, Sütiste teel, Laagris, Stroomis ja Viimsis – on hiljuti kasutusele võetud uudsed makseterminalid, mis võimaldab sularahas maksta ükskõik, millises iseteeninduskassas. Selleks tuleb vaid pärast toodete sisse skaneerimist ja maksma asumist valida makseviisina sularaha. Iseteeninduskassa väljastab sularahatšeki, millega saab edasi siirduda makseterminali juurde, mis annab sendi pealt raha tagasi.

Kuidas mina nii mugavalt ostelda saaks?

Selleks, et ka sina saaksid Maxima mobiilset ostupulti võimalikult mugavalt kasutada, tuleb rakendus Google Play’st, Apple’i App Store’ist või Huawei AppGallery’st alla laadida, end kasutajaks registreerida, siduda konto Aitäh kaardi ja pangakaardiga ning oledki valmis! Täpsed juhised äpi alla laadimise ja kasutuse kohta leiad juuresolevast videost.

Kui järgmisel korral teed sisseostusid mõnes Maxima poes, hoia silmad hoolikalt lahti. Võib-olla märkad enda kõrval kas Robert Rooli kui Anne Veskit samuti oste sooritamas Proovi nendega mõõta võtta – kas nemad või hoopis sina jõuad nende kõrval kiiremini oma ostud tehtud. Hea ülevaate Maxima sooduspakkumistest leiad lisaks äpile endale ka meie iganädalasest kliendilehest. Kusjuures, äpiga saad mugavalt maksta kõigis Maxima 83 kaupluses üle Eesti.

Jaga
Kommentaarid