Riias asub juba 13. ettevõtte jaotuskeskus, mis kindlustab üha kasvava nõudluse kogu Balti turul, tagades kompromissitu maailmatasemel kvaliteedi.


„Meie kaubamärk tähistab tänavu oma 111. aastapäeva. Ilma teie tunnustuseta poleks me selle tähelepanuväärse numbrini jõudnud, seega soovime väga tänada kõiki, kes on nii kaua Tramontinaga koos olnud! Aprillis pakume oma kaubavalikule allahindlust. Aitäh kõigile tunnustuse, usalduse ja koostöö eest!” sõnab Tramontina Baltimaade juht Linda Rode.

Tramontina perekonna lugu


Brasiilia rahvusliku uhkuse Tramontina lugu ulatub aastasse 1911, mil Itaalia immigrandi poeg Valentin Tramontina ja tema naine Elisa asusid elama Lõuna-Brasiilia linna Carlos Barbosasse. Seal avas noorpaar väikese sepikoja, kus tegeleti erinevate parandustöödega ning valmistati hobuseraudu ja nuge.

Pärast Valentini surma 1939. aastal võttis perefirma ohjad enda kätte Elisa, alustades hoolikat ja sihikindlat tööd nii tootmisstandardite kui ka tootekvaliteedi parandamiseks. Kümme aastat hiljem võttis ettevõtte üle Elisa ja Valentini poeg Ivo koos oma kolleegi Ruy Scomazzoniga.

Oma kvaliteedilatti tõstes on ettevõttest aja jooksul saanud Tramontina kaubamärk, mis järk-järgult vallutas nii USA, Euroopa kui ka muude riikide turud. Oma sinivalge logo ja tunnuslausega „Kvaliteetsed tooted aastast 1911” on põlvest põlve edasi antud ettevõttest saanud ülemaailmne traditsioonidel põhineva kvaliteedi, uuenduslikkuse ja suurepärase disaini sümbol.

Kokku on üle 22 000 erineva kaubaartikli: kvaliteetsest roostevabast terasest köögitarbed, toiduvalmistamisnõud – pannid ja potid, söögiriistad, spetsiaalsed söögiriistad lastele, serveerimisnõud jms. Sest miski pole maitsvam kui kodus valmistatud toit!

Kaks miljonit nuga päevas ja kordumatu kvaliteet


Üheks Tramontina laia tootevaliku suurimaks uhkuseks on noad. Ja mis siis veel, kui mitte need – just nugadest saigi selle ettevõtte lugu alguse! Nüüdseks on Tramontina üks maailma suurimaid noatootjaid, päevas toodetakse kaks miljonit nuga.

Mis teeb need noad nii eriliseks? Nende enam kui sajandipikkuselt lihvitud tootmismeetod, mis tagab täiusliku teravuse. Tramontina noa lõiketera on kolm korda õhem kui tavalistel nugadel ning nende nugade valmistamise tehnoloogiat on pärandatud põlvest põlve, seetõttu on seda võimatu jäljendada.

Noaterad valmistatakse eri tüüpi roostevabast terasest, mida Tramontina on täiustanud mitmeastmelise termilise töötlusega, et noatera ei oleks nii pehme ega kaotaks teravust nagu teiste ettevõtete toodang.

Laias tootevalikus tuleb erilist tähelepanu pöörata ka pannidele ja pottidele, mis valmivad samadest unikaalsetest toormaterjalidest, millest suurepärased noadki. Toiduvalmistamisnõude soojust akumuleeriv põhi koosneb kolmest kihist, mis ühendatakse spetsiaalse 3000-tonnise raskusega pressimismeetodi abil, nii et kihtide vahele ei jääks pragusid ega õõnsusi. See tagab ühtlase temperatuuri jaotumise ja säilitamise, mis välistab toidu kõrbemise ning säästab elektrit.

Lisaks ei ole sellistes nõudes toitu valmistades vaja kasutada nii palju õli ja vett kui tavaliselt, seega on toidud mahlasemad ja vitamiinirikkamad, kuna tooted säilitavad väärtuslikke toitaineid paremini. Ja mis pole sugugi vähem tähtis – sellised nõud on jätkusuutlik investeering majapidamisse, kuna nende kasutusiga on palju pikem kui konkurentide sarnastel toodetel.

Tutvu toodetega kodulehel tramontina.ee.

Jaga
Kommentaarid