Kust osta lilli nii, et rahakott ei pahandaks?

Mees, mine Maximasse! Naistepäeva lillevalik Maximas on suur, hinnad head ja kuumim kaup on tulbikimp. Sel aastal annavad tooni Eestis kasvatatud tulbid, seitsmest kodumaisest õiest koosnev kimp on saadaval ainult 3,49 euro eest.

Tulevad ka tulbikimbud Hollandist, üheksa õiega „hollandlane” maksab 3,99 eurot. Niisiis – 100 tulbiõit saab Maximast osta vaid 44 euroga ja 100 õit on juba midagi, mis kahtlemata muljet avaldab. Siinkohal väärt vihje: nutikas mees „lööb” kogusega, hinna aga jätab enda teada.

Iga-aastased naistepäevahitid on ka roosid ja nartsissid, moodustades tulpidega koos lillemaailma „kuldse trio”. Roosi- ja nartsissikimbudki on müügil odava Maxima hinnaga. 100 roosi võib kätte saada 39 euroga, 100 nartsissi aga lausa 8,3 euro eest!

Täiendava naistepäeva-tulbivihjena olgu öeldud, et Ukrainast on 7. märtsil suurematesse Maxima poodidesse saabumas tõelised kaunitarid – eriliselt tugevad ja täidlased tulbid. Hüva mõte on ka „uinuvad” roosid – kuni kaks aastat säilivad, Eestis kokku pandud kaunid õieseaded.

Lilled, tort ja kommikarp – see on naistepäeva klassika

Lilled ilma tordita on naistepäeval nagu supp ilma soolata. Kas teadsid, et Maxima tootevalikus on ligi 200 erinevat nimetust kooke ja torte? Nende seas on lettidel ka rohkem kui 50 erinevat nimetust kooke-torte Maxima enda kuulsast Meistrite Kvaliteedi tootesarjast. Vanast heast Napoleoni koogist kohupiima-, karamelli- ja toorjuustukookide, ekleeride ning pavlovani. Eranditult värske kaup minikookidest plaadikookide ja tortideni – täpselt see, mis vaja!

Mekkimist on kahtlemata väärt ka rosinakringel pumatiga Marta Pagarilt ning kirju kohupiimatort ja Britta kook Eesti Pagarilt. Head ja paremat leidub igale maitsele ning kui tekkima peaks soov daamidele kommikarpe kinkida, on siingi valik piisav.

Rõõmusta ämma, üllata vanaema!

Lisaks lilledele on igaks tähtpäevaks sobiv kingiidee ka Maxima kinkekaart. Kaarti saab osta igast Maxima kassast, see kehtib kõikides 83 Maxima kaupluses üle Eesti ja selle kasutamismugavus on võrdne pangakaardiga.

Kaardi kinkija saab kaardile laadida meelepärase ja jõukohase rahasumma. Kaart kehtib 12 kuud pärast laadimist ja selle omanik saab osta kõike, mida hing ihkab.

Maxima naissoost klientidest suurima osa moodustavad 45-aastased ja vanemad naised. Seega on kinkekaart naistepäeval kindla peale minek, rõõmustamaks ämma või vanaema, miks mitte emagi.

Muretut naistepäeva, kallid mehed!

Soodne lillevalik, magusad maitsed ning väärtuslik ja kogu Eestis kehtiv kinkekaart – sel aastal on Maxima muutnud naistepäeva tähistamise erakordselt lihtsaks. Loe Maxima universaalsest kinkekaardist lähemalt SIIT.

Et iga peolaud ilusasti kaetud saaks, ootavad sind Maximas püsivalt odavad hinnad ning eripakkumised värsketest puu- ja juurviljadest liha ning mereandideni. Enne poodi minekut loe iganädalaste sooduspakkumiste kohta lähemalt ka Maxima kliendilehest. Maxima kauplused asuvad üle Eesti.

" border="0" width="1" height="1">

Jaga
Kommentaarid