Kõik, mis vaja, leiad Maximast. Armastatud kohalikud maitsed ja tuttavad tooted alati odava hinnaga, et säästaksid oma pere eelarvet. Siin on neli väärt soovitust sinu peolauale!

Värske liha kohalikest farmidest!

Alustame peamisest. Peolaud korraliku praeta? See ei lähe mitte! Meie selle aasta lihasoovitus on Maxima Meistrite Kvaliteedi ahjuseakarbonaad küüslauguga. See juba maitsestatud toekas praetükk ootab oma küpsetajat suuremates Maxima kauplustes üle Eesti.

Küüslauguga ahjuseakarbonaad on tehtud kuulsast kodumaisest Frank Kutteri lihast. Eestis kasvatatud Kutteri sealiha ei ole mitte ainult Maxima klientide lemmik, seda toorainet hindavad kõrgelt ka mitmete tipprestoranide peakokad.

Sellele praesoovitusele lisaks leidub Maximas laias valikus ka teisi kohalikku päritolu tooteid. Juba tervelt 73% Maxima poodide lihavalikust on pärit Eestist. See tähendab hea valiku kõrval ka värskust ja kvaliteeti, sest lemmiktooted jõuavad farmist kiiresti sinuni.

Salatite klassika ja stiilne rukkileivatort

Ehkki salatite valik Maxima kauplustes on suur ja lai, ei saa me Eesti sünnipäeval läbi klassikata. Kartulisalat käib meil kaasas juba lapsepõlvest, ent Maxima Meistrite Kvaliteedi kartulisalat maasuitsusingiga on lisaks täiustatud ehtsa ja hea, kohaliku suitsusingi mekiga.

Kui soovid lauda rikastada erksamate värvidega, sobib hästi tuunikalasalat kunstmeremarjaga. Proovida tasub ka kännuseenesalatit.

Klientide südamed on võitnud ka üks vahva võileivatort. Maxima Meistrite Kvaliteedi rukkileivatort kiluga on imemaitsev toode kohalikest maitsetest, mis vabariigi aastapäeval mõjub ühtlasi ka stiilselt.

Kergeid snäkke ja mõnusaid suupisteid

Prae ja salatite kõrval on iga piduliku laua ehteks mõnus suupiste- ja snäkivalik. Erinevad suupisted on saadaval igas Maximas. Singirullike ja küüslauguleivad – nagu äsja soovitatud salatid, on seegi aegumatu klassika. Klassikute kõrval on kohta laual väärt kindlasti ka lavašš soolalõhe või singi ja juustuga.

Suuremates kauplustes on suurem ka valik ja lihtsamatele snäkkidele lisaks on Maxima meistrid sinu jaoks valmis pannud mitmetest erinevatest suupistetest koosnevaid komplekte.

Need värsked, imeliselt maitsvad koogid!

Iga pidulik koosviibimine päädib tubli, keelt alla viiva magusa suutäiega. Lihtne, aga parim valik on siin Meistrite Kvaliteedi Vanaema õunakook. Maitsvad õunad, kodumaine kohupiim ja jahu – kõik on siin täpselt nii, nagu ühes õiges vanaema tehtud koogis olema peab.

Teine hea hinnaga „hitihoiatus” on Meistrite Kvaliteedi puuviljakook. See väheste kaloritega, keefiri ja koore baasil valmistatud rõõmsavärviline kook on koos Vanaema õunakoogiga tõusnud Maxima klientide absoluutseks lemmikuks.

Ilusat vabariigi aastapäeva!

Mis saab siis, kui pidu läbi? Maximast saad oma toidulauale alati ning igaks elujuhtumiks värske ja kvaliteetse toidu, mida armastab kogu Eesti. Seda püsivalt odava Maxima hinnaga, et säästaksid oma pere eelarvet. Lisaks ootavad sind iganädalased eripakkumised värsketest puu- ja juurviljadest liha ning mereandideni.

Enne poodi minekut aga loe iganädalaste sooduspakkumiste kohta lähemalt ka meie kliendilehest. Maxima kauplused asuvad üle Eesti.

Jaga
Kommentaarid