Igal aastal ilmub meie kaupluste toiduriiulitele uusi ja huvitavaid toiduaineid. Valik on nii lai, et sageli on raske otsustada, mis on parim. Mõnd vana head toodet oled aastaid ostnud ja toiduvalmistamisel kasutanud. Teine jällegi on nii uus, et ei tea poest otsidagi. Paljusid suurepäraseid hõrgutisi Eestis ei toodeta, aga hoolimata meie turu väiksusest tuuakse siia tippkvaliteediga toiduaineid.

Oma Maitse soovib esile tõsta ja tunnustada põnevaid ning tervislikke tooteid, mis rikastavad eestlaste toidulauda. Parimad saavad pärjatud „Oma Maitse LEMMIK 2022“ märgisega, mis aitab inimestel toidukauplustes paremaid valikuid teha.

Nii soovime esile tõsta parimad toiduained. Nende tootjad või importijad saavad õiguse märgistada võidutooted vastava kleebisega.

Oma Maitse tootefotod

Vaata eelmise aasta konkursi võitjaid: Oma Maitse Lemmik 2021

Konkursil “Oma Maitse Lemmik 2022” võivad osaleda kõik tooted, mis on hetkel Eestis müügil ning otseselt seotud toiduga ja joogiga. Ootame osalema südamega tehtud tooteid, mis on maitsvad, tervislikud ja igati oma hinda väärt. Tooted on jagatud kategooriatesse. Valime välja üldvõitja ja kõikides kategooriates kolm parimat. Loe lähemalt ja saada oma tooted konkursile siit: omamaitse.ee/lemmik

Parimaid valitakse 17. kategoorias, lisaks toimub ka rahvahääletus, kus selgub Rahva Lemmik toidutoode.

2022 kategooriad:

· Parim kodumaine toode

· Parim importtoode

· Üllatavaim uudistoode

· Parim maius

· Parim jook

· Parim pagaritoode

· Parim lastetoit

· Parim lihatoode

· Parim kalatoode

· Parim alkohoolne jook

· Parim mahetoode

· Parim piimatoode

· Parim pakend

· Parim vegantoode

· Parim puu- ja köögiviljatoode

· Parim kuivaine

Parim kaste

Oma Maitse tootefotod

Ajakava:

Toodete registreerimine — 1.01-28.03.2022. kell 15.00. aadressil omamaitse.ee/lemmik
Võitjate väljakuulutamine — 5.05. omamaitse.ee lehel ning Oma Maitse mai ajakirjas

Auhind:

• Võitjad saavad kingituseks „Oma Maitse LEMMIK 2022“ märgise kasutamise õiguse. Võidumärgist võib edaspidi kasutada oma tootel ja müügimaterjalidel. Märgist võib kasutada võidutootel ajaliste piiranguteta, kuid tingimuseks on märgi kasutamine koos vastava aastanumbriga ning eeldusel, et toote pakendit pole muudetud.

Kogu lisainfo koos videoga eelmise aasta testimisest ja registreerimisjuhendi leiad aadressilt omamaitse.ee/lemmik

Jaga
Kommentaarid