Kui vajad midagi kosutavat, oled tõbine või lihtsalt väsinud, siis ühe turgutava kanasupi valmistamine on see tee, mida mööda minna!

See supp on tõeline argiõhtu abimees, sest valmib vaid 30 minutiga!

Proovi ise ramenit teha! Aromaatse leeme jõud on kausisupi hea maitse võtmeks. Kodusele kanapuljongile saad maitselisa anda sojakastme, riisiäädika ja seesamiõliga.

Ka lihata saab keeta imemaitsvat köögiviljaborši, mis soojendab ja paitab maitsemeeli. Pane supi sisse erinevat kapsast (hapu- või värsket kapsast või hoopis rohelist lehtkapsast), kindlasti ka rohkelt ürte ning serveeri granaatõunaseemnetega.

Tänapäeva toitumisnõustajad soovitavad süüa paar peotäit kaunvilju päevas. Korra proovid, juurde soovid!

Nii mõnigi on selle retsepti abil püreesupi kui sellise vihkamisest üle saanud.

Siis, kui kokku saavad frikadellisupp ja rassolnik!

Kreemisus bataadist ja võrratu maitse röstpaprikast – see supp on kindlasti proovimist väärt.

Üks särtsakas ja köögiviljadest pungil supp teeb pai nii kehale kui ka meelele ja võib talvekülmagi täitsa nauditavaks muuta. Mõni toit kohe on universaalsem kui teine. Tomatitega ahju pistetud feta on maitsev ka lihtsalt suu­pistena, salati­lisandina või hoopis pastaga segatult.

Vana hea kombe kohaselt ei koonerdata seljankas sibula, hapukurgi ega lihaga. Leemena kasuta korralikku kondipuljongit.