Igal aastal veidi pärast aastavahetust ilmuvad poelettidele tavapäraste sidrunite, apelsinide ja laimide kõrvale eri värvides ja suuruses tsitruselised. Pirakas pomel ja dramaatilise värvigammaga veriapelsin. Lisaks veel uglid, sviitid ja muud vähem tuntud viljad. Mida nendega teha? Loe siit: Ahh, milline mahlane võimalus

Kadi Taalberg teab täpselt, mis on hea ja mis sobib Nõmme mändidega vääristatud krundil asuvasse uude valgusküllasesse suurte akendega majja: “Kuna me mõlemad mehega oleme 40+ inimesed ja uus maja tuli alles nüüd, siis ilmselgelt me ei jõua teist või kolmandat ehitada. Seega me pigem investeerime siia natuke rohkem, aga vähemalt on meil kindel kvaliteet, midagi ei ole vaja viie aasta pärast välja vahetada.”
Lähme külla Nõmmele ja uurime, mida uut kööki planeerides silmas pidada.

Veebruaris saab jälle tähistada, vabariigi aastapäevaks sobib lauale üks tõeliselt hea naps. Viina valmistamise võludest-valudest ning sellest, kuidas viina õigesti võtta, räägime Oma Maitse lemmiku konkursil parima alkohoolse joogi tiitli võitnud Suti Mädarõikaviina valmistanud Meelis Metsamärdiga. Loe: “Viina võib võtta seni, kuni see maitsema hakkab”

Vabariigi sünnipäeva puhul toome uuesti päevavalgele need kõige-kõigemad maitsed, mida võib nimetada Eesti auks ja uhkuseks. Vaata retsepte: Maitsed, mis kestavad üle põlvede

Mis värk selle puuviljasuhkruga siis ikkagi on? Üks õun päevas! Aga pirnid, ploomid, kirsid jm headused? Toitumisinfot uurides pigem hoiatatakse, kuna puuviljad on väga suhkrurikkad toiduained. Mõnu nendest on kohati nii tugev, et isegi vastupidavamad meie seast võivad oma põhimõtete ees murduda. Külli Holsting räägib lahti: Puuviljad. Süüa või mitte süüa?

Taimsete lihaalternatiivide valmistamine on vallutanud nii toidulaborid kui toidu-vabrikantide pead. Need tooted on valmistatud taimsest toorainest, kuid eesmärk on saavutada lihaga sarnane maitse. Kellele need tooted on mõeldud ja kui palju vajab tooraine töötlemist, et see eesmärk oleks täidetud? Miks need tooted justkui üleöö nii populaarseks saanud on? Loe: LIHAASENDAJAD. Kas need päästavad maailma?

Loe kogu värsket ajakirja SIIT!