„Kuule, kuidas sa veiseliha teed, et see pehme jääks?“

„Ma sain maalt ema käest hunniku seeni, mida nendega ometi teha?“

Need on küsimused, millele retseptitoimetajad väga sageli vastavad, tuulates peaaegu iga päev ringi oma kirja pandud retseptilugudes. Nii on ka ajakiri Oma Maitse koos teiste Ekspress Meedia AS-i alla kuuluvate väljaannetega andnud igas numbris välja ohtralt isutavaid toiduretsepte. Et neid on ajakirju lehitsedes sageli raske taas ja taas üles leida, oleme valmis ehitanud spetsiaalse Oma Maitse retseptiveebi retseptiveeb.ee.

Retseptiveeb on tasuta kasutamiseks Delfi Kogupaketi tellijatele. Lisaks Oma Maitse retseptidele leiad sealt Eesti Naise, Pere ja Kodu, Maakodu, Tervis Plussi ning Anne & Stiili parimaid retsepte. Tänaseks on sinna lisatud juba üle tuhande retsepti, kuid täiendame seda iga päev mitmete uute ja ka hoolikalt valitud ammuste väga heade retseptidega.

Uus veebileht on hästi lihtne ja mugav. Sisestades otsingusse toiduaine või roa nimetuse, saad valiku. Seda valikut saad sa omakorda filtreerida vastavalt sellele, kas soovid näiteks leida kärmesti gluteeni- või laktoosivabu roogi või kui sul on mõne toiduaine vastu allergia.

Veel saad retseptiveebi sisse logitult retsepte koondada kausta “Minu retseptid”, koostada ostunimekirja ja salvestada retseptide alla oma personaalseid märkusi nii, et teised kasutajad neid ei näe. Mine uut veebi julgelt külastama SIIT.