Purk mett – kindla peale minek

Olgem ausad – külmal ajal kulub kõigis peredes mett hoopis rohkem kui muidu. On ju sellel ainulaadsel toiduainel mustmiljon head omadust. Sobib hästi nii külmetusraviks, kuuma tee magustamiseks, glasuuriks jõululihale, aga ka kodusteks iluprotseduurideks, sest vaevalt teab keegi paremat koduse kehakoorija komponenti kui mesi. Mahe metsamesi ingveri ja kurkumiga sobib nagu rusikas silmaauku menüüsse, kui viirus või tõbi kallal, metsamesi rabajõhvikaga annab mis tahes kuumale joogile põnevat iseloomu.

Kvaliteetne kookosõli – gurmee- ja ilutoode ühes

Kui otsid väikest sümboolset kingitust naisterahvale, tasub mõelda kookosõli kinkimisele, sest just nagu mesi, sobib seegi hästi nii köögi- kui ka iluarsenali. Tervisesõbrad kasutavad seda tavalise rapsiõli asemel praadimiseks, aga teadupärast on see ühtaegu ülimalt hea looduslik juukse- ja kehaõli. Praegusel ajal, kus nahk lausa januneb niisutuse järele, ei ole midagi paremat, kui end pärast kosutavat sauna selle loodusliku niisutajaga sisse määrida. Pealegi, nagu ütleb tervisliku kehahoolduse meelespea – nahale sobibki määrida ainult seda, mida julged ka pikemalt mõtlemata suhu pista.

Pudel talvist võlujooki

Küllap nõustub nii mõnigi, et pimedateks ja külmadeks talveõhtuteks ei ole paremat kaaslast kui üks mõnus soojendav jõulujook. Pudel maitsvat metsmustika-mustasõstraglögi on ülimalt hea kingitus, mida näiteks just ootamatute külaliste saabudes uksel üle anda. Mõjub ju ilus pudel jõulust võlujooki efektselt ka siis, kui seda kinkekotti või -paberisse pista ei jõuagi.

Hea-paremaga kingikarp

Juhul kui on vaja esinduslikumat kingitust – kas siis peretuttavatele või näiteks sõprade-kolleegide vahel korraldatavasse jõululoosi –, võiks mõelda mõne valmis kingikarbi peale. Kuigi tegelikkuses on selline kingikarbike hõlpsasti ka ise komplekteeritav, ei ole me kõik pakkimise peale teab mis meistrid. Sageli napib koduse päkapikukontori ülesseadmiseks ka lihtsalt aega. Kui tahad, et keegi selle raske töö sinu eest ära teeks, tasubki soetada juba mõni valmis jõulupakk. Sellest suurest ja esinduslikust Loodusväe jõulupakist leiab nii imemaitsva alkoholivaba jõuluglögi, metsamee, aga ka mõnusat tervislikku maiustamist. Väiksemas jõulupakis pakuvad sellelesamale maitsvale jõulujoogile seltsi tervislikud snäkid.

Kellele meeldib ikkagi ise käed külge panna ja karbikese sisu osas sõna sekka öelda, siis miks mitte lisada kingituse juurde ka karamellise maitsega naturaalne agaavisiirup, maheda ja pähklise maitsega banaanijahu ja iga tervisliku kodukoka suur sõber kookospiim.

Kõik need ja paljud teisedki praktilised, tervislikud ja maitsvad jõulukingitused leiad mugavalt ühest kohast, Loodusväe e-poest. Üks on kindel – tervislikest ja headest maitsetest pakatav kingitus ei küsi vanust ega sugu, vaid rõõmustab ühtviisi igat kingisaajat.

Jaga
Kommentaarid